Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, «καθαρή» η μαγνητική του Μασούρα

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, «καθαρή» η μαγνητική του Μασούρα

Ηρέμησαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μασούρας δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Πότε μπαίνει ξανά στις προπονήσεις.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανησύχησαν το βράδυ της Τρίτης. Η είδηση ότι ο Γιώργος Μασούρας γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Εθνικής, σήμανε συναγερμό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να κινητοποιούνται άμεσα, ώστε να ενημερωθούν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο γιατρός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, Χρήστος Θέος, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος, ώστε ο διεθνής εξτρέμ να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο, για να κάνει μαγνητική και να φανεί εάν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά.

Εν τέλει, τα νέα ήταν ανακουφιστικά. Καθώς από τη μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Μασουρας δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας. Ο αστράγαλός του δεξιού του ποδιού παραμένει πρησμένος, αλλά δεν πρόκειται για έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσεις για αρκετές ημέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 26χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, θα είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις σε μία με δύο ημέρες.

Από τη στιγμή που το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ο Μασούρας δεν θα επιστρέψει στο Ρέντη, αλλά θα παραμείνει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ώστε να βοηθήσει την Εθνική στα δύο τελευταία παιχνίδια της στους ομίλους του Nations League, με αντιπάλους τη Μολδαβία (15/11) στο Κισινάου και τη Σλοβενία (18/11) στην Τούμπα.

Ο ποδοσφαιριστής κάνει θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, αλλά τη μαγνητική τομογραφία την είδε και ο γιατρός του Ολυμπιακού, ο οποίος επίσης έχει δώσει οδηγίες στον Μασούρα, για το τι πρέπει να κάνει, για να μην επιβαρυνθεί το πόδι του και να μπορέσει να αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ