Το «10» το καλό και μια έδρα που δεν χάνει ποτέ!

Το «10» το καλό και μια έδρα που δεν χάνει ποτέ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην κερδίζει εύκολα στην έδρα του, αλλά παράλληλα δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα στους Ζωσιμάδες. Και θέλει να μείνει αήττητος και με τον ΠΑΟΚ...

Ο Γιάννης Πετράκης την Κυριακή (28/1) συμπλήρωσε ακριβώς τέσσερα χρόνια στον πάγκο τοηυ ΠΑΣ Γιάννινα. Μια τέτοια ημέρα, έπρεπε να γίνει και αυτό που έγινε.

Η νίκη του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου ήρθε μετά από εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την ομάδα των Ιωαννίνων. Τέτοιο πράγμα, δηλαδή τρεις ολόκληρου μήνες χωρίς νίκη, δεν έχει πάθει ποτέ ο Έλληνας τεχνικός. Ούτε εκείνος, ούτε ο ΠΑΣ με εκείνον…

Τι είχαμε, από τις 28 Οκτωβρίου και τη νίκη με 2-1 επί του Πλατανιά στα Γιάννενα;
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1
Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2

Δηλαδή, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Υπάρχουν, όμως, επιμέρους πραγματάκια στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς. Ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται πια, κόντρα στον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Καταρχάς ότι οι τρεις ήττες ήρθαν μακριά από τους Ζωσιμάδες, σε Ριζούπολη, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ. Αυτό το διάστημα, δηλαδή, ακόμη και αυτό το διάστημα για την ακρίβεια, που ήταν κακό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η έδρα του έμεινε αλώβητη. Με πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μια τέτοια έδρα επισκέπτεται. Η οποία όχι μόνο αυτό το διάστημα, αλλά γενικά φέτος είναι απόρθητη. Κανείς δεν έχει περάσει από εκεί με νίκη φέτος. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τώρα, ΠΑΟΚ! Μάλιστα, μαζί με την Τούμπα οι Ζωσιμάδες είναι οι μοναδικές έδρες που δεν έχουν δει φέτος ήττα.

Τελευταία εντός για τον ΠΑΣ, στις 9 Απριλίου 2017 με 1-2 από τον Ηρακλή. Εννέα μήνες και πάμε για τους δέκα, αν δεν χάσει ούτε από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ