Λύση από την Αργεντινή για ένα «βαρίδι» στο ρόστερ του ΠΑΟΚ

Λύση από την Αργεντινή για ένα «βαρίδι» στο ρόστερ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να βρει λύση για τον Ροντρίγκο Ρέι...

Ο Ροντρίγκο Ρέι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί. Το αποτέλεσμα ήταν να παραχωρηθεί δανεικός σε Πατσούκα και Γοδόι Κρουζ, ωστόσο επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου προσπάθησαν να βρουν λύση και να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του 29χρονου τερματοφύλακα (500 χιλιάδες ετησίως), καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων. Όμως, δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση και ο Ρέι παρέμεινε αναγκαστικά στην Τούμπα.

Τελικά, η λύση έρχεται από την Αργεντινή. Ο σοβαρός τραυματισμός του Άλαν Αγκουέρε, έκανε τη Νιούελς να βγει στην αγορά και να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με το «TyC Sport», ο σύλλογος της Αργεντινής έχει στην κορυφή της λίστας του, τον άσο της ελληνικής ομάδας.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του έμπειρου πορτιέρο εκπνέει αυτό το καλοκαίρι και η λατινοαμερικάνικη ομάδα φαίνεται ως η κατάλληλη για την απαλλαγή του Δικεφάλου από τον Ρέι. Αξιοσημείωτο δε, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα από τη Νιούελς και αγωνίστηκε εκεί για ένα χρόνο μέχρι να τον αποκτήσει η Γοδόι Κρουζ.

Τέλος, να θυμίσουμε πως με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει σημειώσει 21 συμμετοχές με απολογισμό οκτώ «καθαρές» εστίες ενώ έχει δεχτεί 15 τέρματα. Τελευταίο του ματς με τα «ασπρόμαυρα» ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2018, κόντρα στον Αήττητο Σπατών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ