«Ο Μπάμπα μένει στη Σεντ-Ετιέν κατά 99%»

«Ο Μπάμπα μένει στη Σεντ-Ετιέν κατά 99%»

Ο πρόεδρος της Σεντ-Ετιέν υποστήριξε ότι ο Τζόναθαν Μπάμπα κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην ομάδα του (τουλάχιστον) έως το καλοκαίρι.

Ο Τζόναθαν Μπάμπα είναι ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού πολύ πριν ο προσληφθεί ο Οσκαρ Γκαρθία. Εντούτοις, η άφιξη του Ισπανού έκανε ακόμη πιο σοβαρό το ενδιαφέρον του Θρύλου για τον 21χρονο Γάλλο επιθετικό της Σεντ-Ετιέν. Εξάλλου, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο, η περίπτωσή του φαντάζει ως «λαχείο» που ο Ολυμπιακός αξίζει να το κυνηγήσει.

Οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε απευθείας επαφή με τον παίκτη και τον ατζέντη του, συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Με τη μοναδική διαφορά, ωστόσο, ότι φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή η μεταγραφή. Κυρίως λόγω της απροθυμίας της Σεντ-Ετιέν να τον παραχωρήσει με «νορμάλ» ποσά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ντομινίκ Ροσετό, δήλωσε στη «Le Progres» ότι «κατά 99% ο Μπάμπα δεν θα φύγει από τη Σεντ-Ετιέν. Θα μείνει μαζί μας». Κάτι που σημαίνει ότι, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι υπόλοιπες ομάδες (Σεβίλλη, Αντερλεχτ) που ενδιαφέρον για τον παίκτη, θα πρέπει να τον πείσουν από τώρα για το καλοκαίρι.

Αν και ο λόγος που η Σεντ-Ετιέν θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην… αγκαλιά της και για τους επόμενους μήνες είναι για να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Κάτι που φαντάζει δύσκολο το δεδομένη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ένας άλλος παίκτης της Σεντ-Ετιέν που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα. Ο λόγος για τον Μπράιαν Νταμπό. Οι Βιόλα προσέφεραν 4 εκατ. ευρώ στην ομάδα του 25χρονου αμυντικού χαφ και σήμερα ο παίκτης αναμένεται στη Φλωρεντία για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Με την ιταλική ομάδα να έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ