Το «ευχαριστώ» του Κούτρη στη μητέρα του (pic)

Το «ευχαριστώ» του Κούτρη στη μητέρα του (pic)

Στην κορυφαία 11αδα του περσινού πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης και στα social media ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και την αγαπημένη του μητέρα

Ο Λεονάρντο Κούτρης βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν.

Ο πρών άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Ολυμπιακού, ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα εν Ελλάδι μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League για την σεζόν 2016-2017 και με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε θερμά όσους τον ψήφισαν, τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα των Ιωαννίνων και τέλος έκανε ειδική αναφορά στην μητέρα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στα social media:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κυρία δίπλα μου που είναι πάντα εκεί για μένα!»

https://www.instagram.com/p/Bek2e4jhM3s/?taken-by=leonardo_koutris

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ