Ο Μολό φοράει νέο ποδοσφαιρικό «κουστούμι»

Ο Μολό φοράει νέο ποδοσφαιρικό «κουστούμι»

Ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε με τον Απόλλωνα ότι σκέφτεται να καθιερώσει τον Γάλλο εξτρέμ ως αναπληρωματικό δεξιό μπακ.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Λάλζο Μπόλονι, επανήρθε στην καθημερινότητα και ο Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος δεν υπολογιζόταν από τον Ντάνι Πογιάτος, όμως ο Ρουμάνος προπονητής τον χρησιμοποίησε μόλις στο πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα.

Μόνο που ο Μολό ναι μεν επανεντάχτηκε στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, αλλά θα καλύψει έναν διαφορετικό ρόλο από εδώ και πέρα. Τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει εναλλακτική επιλογή…

Ποιο είναι το νέο ποδοσφαιρικό «κουστούμι» που θα φορέσει ο Μολό; Του δεξιού μπακ. Διότι απ’ ότι φάνηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στο «Καλαφάτης», ο Μπόλονι σκέφτεται σοβαρά τον Γάλλο για το δεξιό άκρο της άμυνας, όπου δεν έχει άλλον πλην του Φακούντο Σάντσες. Ο Αντονίτο αναρρώνει ακόμα και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να τεθεί στη διάθεση του 67χρονου τεχνικού.

Με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, ο Μολό εμφανίστηκε ως υπηρεσιακή λύση εξαιτίας της ποινής που εξέτισε ο Φακούντο και των τραυματισμών των άλλων στόπερ, οι οποίοι δεν έπαιξαν. Ο 32χρονος Γάλλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και βοήθησε, ανεξάρτητα από την αποβολή του στο τέλος.

Ωστόσο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αλλά σε φιλικό, ο Μπόλονι δεν ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει τον Μολό ως δεξιό μπακ. Μπορούσε να αρχίσει τον νεαρό Τουρκοχωρίτη και να επιτρέψει στον Μολό να αγωνιστεί στο φυσικό χώρο του, αντί του εκτός πλάνων Ούφε Μπεκ.

Ο Μπόλονι δεν λειτούργησε έτσι επειδή ήθελε να δώσει χρόνο στον Μολό ως δεξιό μπακ για να προσαρμοστεί. Ναι μεν δεν θα τον επιστρατεύσει όσο παίζει ο Φακούντο, αλλά ίσως ο Ρουμάνος χρειαστεί ξανά ένα «Σχέδιο Β»…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ