«Πρωταγωνιστεί» ήδη στην Αγγλία ο Σεμέδο!

«Πρωταγωνιστεί» ήδη στην Αγγλία ο Σεμέδο!

Η Λίβερπουλ ψάχνεται στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και στο Νησί ασχολούνται ήδη με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα της, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει… ξεμείνει από επιλογές και οι κόκκινοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση στόπερ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα χάσει για πολλούς μήνες τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τζο Γκόμες, ενώ είναι εκτός δράσης και Αλεξάντερ Άρνολντ αλλά και οι Τιάγκο και Τσάμπερλεϊν. Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί θα λείψουν για πολλούς μήνες και η Λίβερπουλ κοιτάζει την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, όπως αποκάλυψαν οι Πορτογάλοι το βράδυ της Πέμπτης.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους είναι μια από τις βασικές επιλογές των κόκκινων του Μέρσεϊσαϊντ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη κρούση προς την πλευρά των Πειραιωτών.

Το10.gr παρουσίασε τα δεδομένα της υπόθεσης του Σεμέδο και μίλησε για το υπαρκτό ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Πορτογάλο. Από εκεί και πέρα στην Αγγλία επιμένουν και σήμερα για την ανάγκη ων κόκκινων για απόκτηση αμυντικού και ξεκαθαρίζουν ότι ο Σεμέδο είναι στη λίστα του Κλοπ και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρχει και επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες.

Επίσης, στο Νησί τονίζουν ότι ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ δεν παραχωρείται για λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σεμέδο.

Η ιστοσελίδα «express.co.uk» μιλάει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παίκτη, αλλά και για στοιχεία στο παιχνίδι του που ταιριάζουν στα «θέλω» του Κλοπ, όμως τονίζεται ότι στη λίστα του Γερμανού βρίσκονται ακόμη οι Νταγιότ Ουπαμεκανό (Λειψία), Οζάν Κάμπακ (Σάλκε) και Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον). Στην Αγγλία θεωρούν ότι η Λίβερπουλ έχει μια λίστα 3-4 ποδοσφαιριστών για τη θέση και ο Σεμέδο είναι μέσα σε αυτή, ενώ με βάση το ποσό που προτίθεται να διαθέσει η διοίκηση του συλλόγου για κεντρικό αμυντικό δεν είναι διόλου απίθανο να καταλήξει στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θετικό για τους κόκκινους είναι ο Κώστας Τσιμίκας και η μεταγραφή του που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αφού οι δυο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και επαφές, κάτι που αναφέρεται και στα αγγλικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ