Παναθηναϊκός : Η «ντρίμπλα» που έφερε το deal με τον Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός : Η «ντρίμπλα» που έφερε το deal με τον Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός στόπερ αξίωνε περισσότερα χρήματα από την αρχική προσφορά των «πράσινων», όμως η διαφορά καλύφθηκε αλλιώς...

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό. Ο ηγέτης της άμυνας του, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες, θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και τα επόμενα χρόνια, συμβάλλοντας στην αναγέννηση του Τριφυλλιού.

Όμως, πίσω από το «happy-end» είχε προηγηθεί μία σκληρή διαπραγμάτευση ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ. Μία συζήτηση που έφτασε συχνά στο όριο και χρειάστηκε μία «ντρίμπλα» για την οριστικοποίηση του deal.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αποδοχές του Σένκεφελντ θα αυξηθούν περίπου στις 350.000 ευρώ ετησίως και θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό του ρόστερ. Αυτή ήταν και μία απαίτηση του Σένκεφελντ, ο οποίος ήθελε η επιρροή του στον αγωνιστικό χώρο να αποτυπώνεται και στην μισθολογική ιεραρχία της άμυνας.

Επιπροσθέτως, ο Ολλανδός θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει και άλλα λεφτά, εάν εισπράξει τα μπόνους στόχους, σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο, αγγίζοντας ακόμα και τις 400.000 ευρώ! Πρακτικά, το νέο συμβόλαιο θα αποφέρει στον Σένκεφελντ περισσότερα από 900.000 ευρώ μέχρι να τελειώσει!

Περαιτέρω, είναι γεγονός ότι ο 29χρονος αμυντικός αξίωνε περισσότερα χρήματα από την τελική προσφορά. Η διαφορά δεν ήταν αμελητέα, αλλά δεν έμοιαζε ικανή να «χαλάσει» την ανανέωση. Τελικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλυψε τις απαιτήσεις του Σένκεφελντ με μία «ντρίμπλα».

Το νέο συμβόλαιο του Ολλανδού στόπερ τίθεται άμεσα σε ισχύ και αυτό σημαίνει ότι οι φετινές απολαβές του θα αυξηθούν. Αυτή η αύξηση θα καλύψει στο μεγαλύτερο μέρος τη διαφορά που υπήρχε στην πρώτη διαπραγμάτευση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ