ΑΕΚ : Λαχτάρα με Τσιντώτα

ΑΕΚ : Λαχτάρα με Τσιντώτα

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ χτύπησε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού στη σημερινή προπόνηση, αποχώρησε άμεσα για το Ιατρικό Κέντρο, όμως τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την τρίτη συνεχόμενη προπόνηση της μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τα 18 κρούσματα στον σύλλογο.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι υγιείς και παρόνες, ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα, με τους ανθρώπους της Ένωσης στο τέλος του προγράμματος να βλέπουν τον Παναγιώτη Τσιντώτα να τραυματίζεται στο χέρι.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ χτύπησε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και αμέσως έφυγε με τον γιατρό της ομάδας, Χάρη Λάλο και μετέβησαν στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο δάκτυλο και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους των κιτρινομαυρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως απών από την προπόνηση βεβαίως ήταν οι διεθνείς, Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος και Μιτάι. Εκτός από όσους έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, φυσικά απουσίαζαν και όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Η αυριανή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ