ΑΕΛ για Ντε Νίγκρις : «Έφυγε ντυμένος στα βυσσινί…»

ΑΕΛ για Ντε Νίγκρις : «Έφυγε ντυμένος στα βυσσινί…»

Η ΑΕΛ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον Ντε Νίγκρις, ο οποίος σαν σήμερα το 2009 έφυγε από τη ζωή λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Η Λάρισα δεν ξέχασε πως σήμερα συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τη «μαύρη» μέρα της 16ης Νοεμβρίου του 2009. Τότε που όλα τα χαμόγελα «πάγωσαν» όταν έμαθαν την είδηση του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Ο εκλιπών Μεξικανός ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλίας στα τέλη Αυγούστου του 2009. Με τη φανέλα της ΑΕΛ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 ματς στη Superleague.

Οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση προς τιμήν του άλλοτε επιθετικού τους αποδίδοντάς του φόρο τιμής.

Το μήνυμα της ΑΕΛ:

16 Νοεμβρίου 2009. Ο εφιάλτης ξαναχτυπά και η οικογένεια της ΑΕΛ δέχεται άλλο ένα τρομακτικό πλήγμα, απ’ αυτά που συνθλίβουν κάθε ανθρώπινη ικμάδα.

Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις αφήνει την τελευταία του πνοή ξημερώματα μέσα στο ασθενοφόρο, χτυπημένος από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Γνώριζε το πρόβλημα, οι Τούρκοι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει, όμως η μεταγραφή του στην ΑΕΛ και μέσω αυτής η κλήση του στην Εθνική Μεξικού για τα τελικά του ΠΚ 2010, τον είχαν συνεπάρει.

Δυστυχώς …»κανείς δεν είν’ αθάνατος παρά μονάχα ο θάνατος». Ο «Ελ Τάνο» έφυγε στα 31 του χρόνια ντυμένος στα βυσσινί κι έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ