Παναθηναϊκός : Μπήκε ο Πούγγουρας, επέστρεψαν Αϊτόρ, Σαβιέρ

Παναθηναϊκός : Μπήκε ο Πούγγουρας, επέστρεψαν Αϊτόρ, Σαβιέρ

Μειώνονται τα προβλήματα του Μπόλονι εν όψει Ολυμπιακού. Κανονικά προπονήθηκε ο Πούγγουρας, ξεπέρασε την ίωση ο Αϊτόρ, μπήκαν και οι Σαβιέρ και Σάντσες.

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας σήμερα το πρωί και τέθηκε στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού είχε ταλαιπωρηθεί από ένα μυικό σπασμό στη μέση από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 3 Νοεμβρίου, όταν και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή. Έπειτα από ένα διάστημα θεραπείας και ειδικών προγραμμάτων, ο Πούγγουρας ξεπέρασε το πρόβλημα και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, δίχως την παραμικρή ενόχληση, κάτι που σημαίνει ότι είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Πούγγουρας διεκδικεί μια θέση δίπλα στον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ενώ υποψήφιος είναι και ο Φραν Βέλεθ. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε κι άλλες επιστροφές, αφού μπήκαν στο πρόγραμμα τόσο ο Αϊτόρ, που ξεπέρασε την ίωση, όσο και οι Σαβιέρ και Σάντσες, που είχαν ενοχλήσεις.

Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ. Απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ