Δυναμικό μπάσιμο της Σταντάρ Λιέγης και για Καρσελά

Δυναμικό μπάσιμο της Σταντάρ Λιέγης και για Καρσελά

Ο Μεχντί Καρσελά πιέζεται από τη Σταντάρ Λιέγης να επιστρέψει στη γενέτειρά του. Οι Βέλγοι τα βρήκαν με τη Γρανάδα για 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς.

Ο Ολυμπιακός δεν κινείται στην αγορά μόνο για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, αλλά και για να δώσει. Με τις πληροφορίες από το Βέλγιο να αναφέρουν ότι ο Μεχντί Καρσελά άνοιξε και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τη Σταντάρ Λιέγης.

Η βελγική ομάδα επανήλθε δυναμικά για την απόκτηση του Καρσελά το βράδυ της Τρίτης και όπως προκύπτει έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Γρανάδα (στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής), για τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βελγο-μαροκινός εξτρέμ των Πειραιωτών επιθυμεί να επιστρέψει στη Λιέγη, την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε, αλλά και στην ομάδα στην οποία έκανε την ποδοσφαιτική του «έκρηξη». Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι διόλου απλά.

Και αυτό διότι η διοίκηση του συλλόγου θα πρέπει να βρει σημείο επαφής με τον Καρσελά και σε ό,τι έχει να κάνει με το δικό του συμβόλαιο. Ο 27χρονος εξτρέμ έχει να παίρνει πάνω από 400.000 ευρώ καθαρά για το δεύτερο μισό της σεζόν και η Σταντάρ δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα προς το παρόν.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο deal εάν υπάρξει συμφωνία. Με τον πρόεδρο της Σταντάρ, Μπρούνο Βενανζί και τον αθλητικό διευθυντή Ολιβιέ Ρενάρ να πιέζουν τον παίκτη να πει το «ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ