«Ο Ολυμπιακός και η Λας Πάλμας για τον Τραορέ»

«Ο Ολυμπιακός και η Λας Πάλμας για τον Τραορέ»

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν «μάχη» Ολυμπιακού και Λας Πάλμας για την απόκτηση του 27χρονου Ιβουριανού φορ Λατσινά Τραορέ!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λατσινά Τραορέ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «La Provincia» σημειώνει ότι για τον δίμετρο επιθετικό της Αμιάν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Λας Πάλμας, αλλά και από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σημειώνεται ότι η ισπανική ομάδα έχει θέσει σε προτεραιότητα την περίπτωση του 27χρονου σέντερ φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού και έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μονακό, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Κάτι, ωστόσο, που φέρεται να έχουν κάνει και οι Ερυθρόλευκοι.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Τραορέ εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Ντιόγκο Φιγκέιρας, την εταιρεία «Promoesport». Με την οποία οι Πειραιώτες έχουν πολύ καλές σχέσεις διαχρονικά. Και εφόσον όντως θελήσουν να φέρουν στην Ελλάδα τον Τραορέ, θα έχουν προβάδισμα έναν τον υπόλοιπων ενδιαφερόμενων.

Σε ό,τι ότι έχει να κάνει με τον υψηλόσωμο φορ, τώρα, αποτελεί μία περίπτωση που διαχρονικά απασχολούσε τον Ολυμπιακό και τα προηγούμενα χρόνια το όνομά του έχει τεθεί πολλάκις στο τραπέζι. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες εάν οι Ερυθρόλευκοι θα ασχοληθούν τώρα σοβαρά με τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ