Ολυμπιακός : Όλα ανοιχτά για Ομάρ και οι σκέψεις για Ζιλέ

Ολυμπιακός : Όλα ανοιχτά για Ομάρ και οι σκέψεις για Ζιλέ

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα δώσει θέση βασικού στον Ελαμπντελαουί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία σχεδιάζει το αγωνιστικό πλάνο των πρωταθλητών.

Ένα θέμα που είναι ανοιχτό έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και το αν τελικά θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός προπονείται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες μέρες και μάλιστα χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του, για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής αλλά από την άλλη πλευρά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο διεθνή μπακ έχει μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Και το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος, είναι μια μάχη που θα κριθεί και στις προσωπικές μονομαχίες.

Είναι νωρίς να πει κάποιος από την προπόνηση της Τετάρτης αν θα παίξει τελικά βασικός ο Ελαμπντελαουί κι αυτό σημαίνει ότι ο Γκαρθία θα περιμένει και τις επόμενες προπονήσεις. Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον παίκτη του πριν πάρει τη οριστική απόφαση.

Αν πάντως ο Γκαρθία αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει τον Νορβηγό στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων, υπάρχει και η λύση του Ζιλέ για το δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης των πρωταθλητών. Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σαν δεξί μπακ (έχει παίξει και στον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη θέση) κι αυτό το γνωρίζει ο Γκαρθία. Απομένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η επιλογή του Καταλανού τεχνικού κι αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ