Χειρότερα δεν γινόταν…

Χειρότερα δεν γινόταν…

Μένει χωρίς επίθεση ο Ολυμπιακός εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν και ο Ελ Αραμπί αποδειχθεί πως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Και το θέμα είναι να μην χειροτερέψουν και άλλο τα πράγματα

Στην προηγούμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ο Ολυμπιακός έχασε τον Καμαρά αρχικά και τους Μπα, Σουντανί στην συνέχεια λόγω κορωνοϊού. Τώρα λίγες μέρες πριν την επιστροφή στη δράση ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα του να δέχεται ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα, με θύμα αυτή την φορά τον Χασάν.

Ο Αιγύπτιος όπως είναι γνωστό εδώ και λίγη ώρα κόλλησε κορωνοϊό κάτι που σημαίνει πως σίγουρα για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ αλλά και με την Σίτι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο στόχος και η ελπίδα για τον Χασάν είναι η Μαρσέιγ. Να μπορέσει δηλαδή την μεθεπόμενη Τρίτη να είναι διαθέσιμος έχοντας ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Η απώλεια του Χασάν από τα πλάνα του Μαρτίνς γίνεται ακόμη πιο μεγάλη αν συνυπολογίσουμε και το θέμα που αντιμετωπίζει ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός άσος του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε χθες με την εθνική του μένοντας εκτός αποστολής. Παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και αναμένεται στην Αθήνα για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να φανεί αν ο Μαρτίνς θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ή όχι.

Αν και ο Ελ Αραμπί τεθεί εκτός μάχης τότε ο Ολυμπιακός θα πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ χωρίς καθαρό επιθετικό με τον Πορτογάλο τεχνικό να στρέφεται λογικά στη λύση του Σουντανί, εκτός αν προτιμήσει να «ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα».

Το σημαντικό βεβαίως για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι να μπορέσει να δει τους διεθνείς του στην προπόνηση της Πέμπτης με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Καμαρά και Σισέ μαζί με τους Έλληνες της Ελπίδων προπονούνται ήδη, οι τρεις Έλληνες Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας αναμένονται αύριο και το ζητούμενο είναι οι απώλειες να σταματήσουν στον Χασάν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα πρόγραμμα – φωτιά με προβλήματα που θα γίνουν τεράστια αν και ο Ελ Αραμπί τεθεί εκτός δράσης. Θυμίζουμε πως στα τέσσερα επόμενα ματς ο Ολυμπιακός παίζει κατά σειρά με ΠΑΟ, Σίτι στο Καραισκάκη και Άρη, Μαρσέιγ εκτός εδράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ