Παναθηναϊκός : Η μεταγραφική «βόμβα» που δεν ενεργοποίησε ο Ρόκα (vid)

Παναθηναϊκός : Η μεταγραφική «βόμβα» που δεν ενεργοποίησε ο Ρόκα (vid)

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επιχείρησε να φέρει στην Αθήνα τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Μπαρτσελόνα, Ματέους Φερνάντες.

Το μεταγραφικό «μπαμ» που επιχείρησε να κάνει ο Τσάβι Ρόκα, αποκάλυψε η τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac»… Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το καλοκαίρι η Γαλατάσαραϊ διαπραγματεύτηκε με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, Ματέους Φερνάντες.

Η Γαλατάσαραϊ δεν ήταν μόνη της στη διεκδίκηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός ανταγωνιστής. «Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Γαλατά χρειάστηκε να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά της» ισχυρίζεται το ρεπορτάζ.

Ωστόσο, τότε παρά την επιμονή της Γαλατάσαραϊ και του Παναθηναϊκού, ο Φερνάντες επέλεξε να μείνει στο Καμπ Νόου και να παλέψει για ευκαιρίες. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε μόλις εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη, αφού ήρθε με μεταγραφή από τη Παλμέιρας τον Αύγουστο αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, η απόφαση του Φερνάντες δεν δικαιώνεται, αφού ο Ρόναλντ Κούμαν δεν τον εμπιστεύεται. Ο Φερνάντες έχει 3 συμμετοχές στην Primera Division με συνολικό χρόνο 166′.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν κατονομάζεται στο τουρκικό ρεπορτάζ, αλλά είναι προφανές ότι εκείνος «έτρεξε» τις επαφές για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ρόκα είναι παλαίμαχος της Μπαρτσελόνα με ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα και είχε τις διασυνδέσεις για να κλείσει τη συμφωνία. Αναμφίβολα, εάν έφερνε τον Φερνάντες στην Αθήνα, έστω και με δανεισμό, θα ήταν μία σπουδαία προσθήκη για τον Παναθηναϊκό.

Τελικά, ο Φερνάντες δεν ήρθε και ο Τσάβι Ρόκα έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και θα δει τον ποδοσφαιριστή από κοντά στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ