Παναθηναϊκός : Δύο μέσα, ένας έξω για το αιώνιο ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Δύο μέσα, ένας έξω για το αιώνιο ντέρμπι

Μολό και Σαβιέ τέθηκαν στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βέλεθ δεν θα προλάβει.

Θετικές και αρνητικές ειδήσεις είχε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Λάζλο Μπόλονι. Αφενός, στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή τέθηκαν για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων οι Γιοάν Μολό και Αντόνιο Σαβιέ, οι οποίοι προπονήθηκαν.

Αφετέρου, ο Φραν Βέλεθ έμεινε εκτός από το πρόγραμμα για άλλη μία μέρα και δεν προλαβαίνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός στόπερ γυμνάστηκε μόνος του και θα επανέρθει στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Περαιτέρω, επέστρεψαν και οι Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με τους μεν να κάνουν προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και τους δε να κάνουν προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης και αποφόρτιση ο Διούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ