ΑΕΚ : Αρνητικά τα τεστ των Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλου

ΑΕΚ : Αρνητικά τα τεστ των Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλου

Κανένα νέο κρούσμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ενώ αρνητικά ήταν τα τεστ και για τους Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πέρασαν από νέο έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Το πρώτο αρνητικό τους τεστ πήραν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τα αποτελέσματα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα βγουν λίγο αργότερα.

Οι δυο αμυντικοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό δε θα δώσουν το παρών στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Θα περάσουν από νέες προληπτικές εξετάσεις, πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής (20/11) και αν όλα είναι εντάξει θα μπουν κανονικά στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Τέλος, να σημειωθεί πως οι Σαμπανατζόβιτς, Λάτσι και τα δυο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν έκαναν σήμερα (19/11) τεστ, καθώς ο χρόνος που έβγαλαν θετικό δείγμα είναι σύντομος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Χωρίς κανένα νέο κρούσμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα ένας ακόμα έλεγχος ανίχνευσης κορωνοϊού!

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος καθώς και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ