ΠΑΟΚ : «Καθαρή» η μαγνητική του Αουγκούστο

ΠΑΟΚ : «Καθαρή» η μαγνητική του Αουγκούστο

Ανακούφιση στον ΠΑΟΚ, καθώς η μαγνητική του Αουγκούστο δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.

Ανακούφιση στον ΠΑΟΚ, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αουγκούστο δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει τη θεραπεία που ακολουθεί, με την ΠΑΕ να αναφέρει πως η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά.

Από την άλλη, άπαντες στην πρώτη ομάδα πέρασαν από τεστ κορωνοϊού, με τα αποτελέσματα να αναμένονται στο τέλος της ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Την Παρασκευή (20.11) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid 19, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την τέλεση αγώνων της Super League Interwetten. T’ αποτελέσματα αναμένεται να βγουν ως το τέλος της ημέρας ώστε σε περίπτωση ανάγκης να υπάρχει χρόνος για επαναληπτικό έλεγχο.

Σε ό,τι αφορά στ’ αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ για πρώτη φορά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες είχε στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες. Το πρόγραμμα πέρα από την προθέρμανση περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Η μαγνητική τομογραφία του Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν «καθαρή», ωστόσο ο Βραζιλιάνος συνέχισε θεραπεία διότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Το Σάββατο (21.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ