ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Γκαρσία για να «κλειδώσει» την ενδεκάδα με Γιάννινα

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Γκαρσία για να «κλειδώσει» την ενδεκάδα με Γιάννινα

Η απουσία του Ντούγκλας Αουγκούστο, αλλά και το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί ο Καντουρί λόγω Αϊντχόφεν φέρνουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα που μέχρι στιγμές έχει δυσκολέψει πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν σε έναν δύσκολο μήνα με συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη αναζητώντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, αλλά και μια πρόκριση στους «32» του Europa League. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν το σερί στην εποχή Πάμπλο Γκαρσία, με τον 43χρονο τεχνικό να μην έχει όλα του τα όπλα.

Μπορεί η μαγνητική του Ντούγκλας Αουγκούστο  να ήταν καθαρή, όμως ο Βραζιλιάνος παραπονιέται για ενοχλήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το ματς της Κυριακής (22/11)και να αξιολογηθεί η κατάσταση του από Δευτέρα (23/11) όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Η απουσία του Αουγκούστο θα φέρει αλλαγές στη μεσαία γραμμή οι οποίες μπορεί να είναι περισσότερες αν ο Γκαρσία αποφασίσει να προφυλάξει τον Ελ Καντουρι για το ματς με την Αϊντχόβεν. Ο Ουρουγουανός τεχνικός και σήμερα έκανε διάφορες δοκιμές προκειμένου να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Εκτός από τον σίγουρο Σβαμπ δίπλα του δοκιμάστηκαν οι Νινούα, Ελ Καντουρί, Εσίτι, αλλά και Τσιγγάρας. Η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο μετά το τέλος της προπόνησης όταν και θα ξαναδεί όλους τους ποδοσφαιριστές του. 

Όσον αφορά το ποιος θα καλύψει το κενό στην αριστερή πλευρά θα έχουμε και πάλι μετατοπίσεις. Ο Ροντρίγκο Σοάρες θα πάει αριστερά και ο Ουαγκέ θα παίξει δεξιά. Χρόνο συμμετοχής διεκδικεί και ο Περέιρα που έχει κάνει βήματα προόδου το τελευταία χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αναμένεται να δούμε Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Δεξία ο Ουαγκέ, αριστερά ο Ροντρίγκο και στο κέντρο της αμυνάς οι Κρέσπο και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή δοκιμάστηκαν οι Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Εσίτι και Νινούα. Οι Μούργκ και Τζόλη, θα είναι πίσω από τον Σφιντέρσκι.            

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ