ΑΕΚ : Νταμιάν Σιμάνσκι, η επιστροφή (Pic)

ΑΕΚ : Νταμιάν Σιμάνσκι, η επιστροφή (Pic)

Ο Πολωνός μέσος έλειψε πολύ από την ΑΕΚ και τέσσερις μήνες μετά είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του επιστρέφοντας στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Ήταν 17 Ιουλίου και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League όταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι έπαιξε για τελευταία φορά. Ο Πολωνός χαφ που στις 30 Ιουνίου έγινε παίκτης της ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή από την Αχμάντ Γκρόζνι, στάθηκε πολύ άτυχος στη συνέχεια.

Στα τέλη του Αυγούστου αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ, Παντελή Νικολάου. Έτσι ξεκίνησε έναν μακρύ δρόμο για την αποθεραπεία του, ο οποίος έφτασε στο τέρμα του το Σάββατο (21/11) ύστερα από πολλή δουλειά του ίδιου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε τον Σιμάνσκι για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο σε αποστολή αγώνα και θα βρίσκεται στον πάγκο για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Κάτι που ήταν πολύ πιθανό να είχε συμβεί και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, αν δεν είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων στον Δικέφαλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα τον καλωσόρισε με μια ανάρτηση από τη φανέλα του στα αποδυτήρια της Ριζούπολης. Μια φανέλα που από φέτος θα έχει το νούμερο «4» στην πλάτη και όχι το «5» που φορούσε πέρσι, κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ