Αποδυτήρια «μπαρούτι» και… σκούπα Μπόλονι: «Εγώ αποφασίζω, όποιος αντιδράσει ξανά θα φύγει»

Αποδυτήρια «μπαρούτι» και… σκούπα Μπόλονι: «Εγώ αποφασίζω, όποιος αντιδράσει ξανά θα φύγει»

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Αντιδράσεις παικτών για αλλαγές και αποφάσεις, αποφασισμένος να... τελειώσει ποδοσφαιριστές ο Μπόλονι αν συνεχιστούν τα κρούσματα απειθαρχίας - Διαψεύδει η ΠΑΕ τα περιστατικά.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είναι μια… εύκολη περίπτωση προπονητή. Ο Ρουμάνος βάζει πάνω απ’ όλα την πειθαρχία, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και αυτό που αντικρίζει έως τώρα στον Παναθηναϊκό είναι εκτός από τα όρια που θέτει. Ξεκίνησε με τον Μακέντα στο ματς με τον Ατρόμητο, όταν ο Ιταλός πέταξε το νερό όταν βγήκε αλλαγή. Και συνεχίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Από χθες to10.gr σας αποκάλυψε ορισμένα απ’ όσα συνέβησαν τόσο στο ημίχρονο, όσο και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Μπόλονι ήταν έξαλλος με την εικόνα των παικτών και ούρλιαζε. Είχε λεκτικό επεισόδιο τόσο με τον Χουάνκαρ, όσο και με τον Χατζηγιοβάνη.

Ωστόσο αυτά δεν ήταν και τα μοναδικά. Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μυρίζουν… μπαρούτι. Και όλοι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με τον Μπόλονι να καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται τούτη την ώρα. Και χωρίς να έχει τη στήριξη ενός ανθρώπου που θα πάρει κι εκείνος ευθύνες πάνω του. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε τεχνικό διευθυντή, ούτε γενικό αρχηγό. Και ένα κλαμπ δεν μπορεί να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με ένα… αντί – ποδοσφαιρικό μοντέλο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στον προπονητή.

Στο Φάληρο οι μουρμούρες ήταν πολλές. Κι από πολλούς ποδοσφαιριστές. Και στο ημίχρονο, αλλά πολύ περισσότερο στο φινάλε. Είχαμε περιστατικά που σε καμία περίπτωση δεν κολακεύουν τη λειτουργία μιας ομάδας. Ο Χουάνκαρ κλοτσούσε τον πάγκο επειδή έγινε αλλαγή, ο Χατζηγιοβάνης δυσανασχέτησε που βγήκε και το έδειξε ξεκάθαρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως 2-3 ακόμα παίκτες ήταν αντίθετοι με την τακτική και με κάποιες κινήσεις του Μπόλονι.

Οι βοηθοί του Ρουμάνου προπονητή ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους παίκτες, αλλά όταν ο Μπόλονι αντιλήφθηκε το… σούσουρο που υπάρχει έβγαλε… μαστίγιο.

«Είναι η τελευταία φορά που αντιδράσει κάποιος σε αλλαγή. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και δεν μιλάει κανείς. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έχει θέση στην ομάδα. Δεν θα υπάρξει επόμενη αντίδραση σε αλλαγή ή σε οτιδήποτε. Εδώ μιλάω εγώ και μόνο», έχει πει ο Μπόλονι στους παίκτες, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως ήταν η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και πως την επόμενη φορά θα αρχίσει να στέλνει εκτός ομάδας όποιον αντιδρά.

Διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Παναθηναϊκό αντέδρασαν στα ρεπορτάζ και διέψευσαν ότι συνέβησαν περιστατικά αυτού του είδους. Αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι ότι:

«δημοσιεύθηκαν σε ρεπορτάζ και άρθρα γνώμης δήθεν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, διανθισμένα με διαλόγους που συνέβησαν μόνο στη φαντασία όσων τα έγραψαν. Η διοίκηση έχει γνώση των πραγματικών γεγονότων, τα οποία απέχουν παρασάγγας από τα γραφόμενα στα λιγοστά δημοσιεύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ