Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σαλάχ, νέο τεστ για Χασάν

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σαλάχ, νέο τεστ για Χασάν

Ο Μο Σαλάχ ξεπέρασε την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, καθώς στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκε την Κυριακή βγήκε αρνητικός. Τι ισχύει με τον Χασάν...

Αρνητικό βγήκε το τεστ Covid του Μο Σαλάχ όπως ενημέρωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ. Ο Αιγύπτιος σταρ προσβλήθηκε από τον ιό στο γάμο του αδερφού του κι έτσι δεν αγωνίστηκε ούτε με την πατρίδα του ούτε και με τη Λίβερπουλ.

Πλέον όμως είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις όπως δήλωσε ο Γερμανός προπονητής: «Αυτό είναι κάτι που έχω ακούσει, ναι ήταν αρνητικό (σ.σ.σ εννοεί το δείγμα του Σαλάχ). Τη Δευτέρα έχουμε τα τεστ της UEFA για το Champions League και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα είναι σ’ αυτά. Μπορεί να προπονηθεί με εμάς. Θα έχει δύο τεστ σε δύο μέρες, οπότε ναι θα περάσει από τα τεστ μαζί μας».

Όσον αφορά τον φίλο του, Αχμέντ Χασάν, ο άσος του Ολυμπιακού παραμένει στην Αίγυπτο μετά το δικό του θετικό τεστ τις προηγούμενες ημέρες και στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει αγωνία. Ο Χασάν αναμένεται να υποβληθεί κι αυτός σε νέο τεστ που αν βγει αρνητικό θα ταξιδέψει αμέσως για Ελλάδα ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον ιό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα του Μαρόκο οπότε οι Πειραιώτες «καίγονται» αφού έχουν χάσει τους δύο βασικούς επιθετικούς της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ