Σωτηρίου : «Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια»

Σωτηρίου : «Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας πως οι Κρητικοί θα μπορούσαν να έχουν πάρει περισσότερους βαθμούς.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε για την πορεία των Κρητικών στο εφετινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Σίμου αδικείται από τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο Έλληνας πορτιέρε υποστήριξε πως αν οι Κρητικοί ήταν πιο συγκεντρωμένοι, θα είχαν περισσότερους βαθμούς.

Για την παρουσία του ΟΦΗ στις Γούρνες Χερσονήσου: «Ο οργανισμός ΟΦΗ έκανε μια δράση περισσότερο για να δείξει στον κόσμο πως όταν είσαι ενωμένος, όταν ο διπλανός σου έχει ανάγκη εμείς μπορούμε να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα. Πήγαμε για να βοηθήσουμε στο ελάχιστο που μπορούμε αλλά περισσότερο έγινε για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να δοθεί ένα χέρι βοηθείας. Πήγαμε με μεγάλη χαρά, ήταν κάτι συγκλονιστικό γιατί είναι διαφορετικό να το βλέπεις από την τηλεόραση και διαφορετικό να είσαι εκεί».

Για το πως τους υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της περιοχής: «Στην αρχή ήταν ευγενικοί λέγοντας μας πως δεν θέλουν κάτι όμως πήγαμε εκεί για να βοηθήσουμε και να το κάνουμε έμπρακτα. Μόλις είδαν μαζί όλη την ομάδα έγιναν πιο διάχυτοι, τα συναισθήματα τους ήταν πολύ θετικά, σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σας και θέλαμε να δώσουμε ένα ερέθισμα προς κάθε κατεύθυνση. Η ομάδα μας στέλνει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και όχι μόνο σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά όπου χρειαστεί. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και μαζί όμορφο αυτή η υποδοχή γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να το ζεις».

Για το πως αντιλήφθηκαν αυτήν την ενέργεια οι ξένοι παίκτες του ΟΦΗ: «Η ζωή μας έχει αλλάξει σε όλα τα κομμάτια, όποιος έρχεται στην ομάδα μας καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται. Καταρχήν είναι όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες και η δουλειά των παλιότερων είναι να κάνουν τους νέους παίκτες ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που μπορούν να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο, αυτό το γεγονός αγκαλιάζει τον παίκτη ως άνθρωπο και τον κάνει να έρχεται μαζί μας».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια, πολλές φορές, αλλά στην δική μας περίπτωση είναι γεγονός ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες. Το σημαντικό είναι ότι ο ΟΦΗ δεν ξεφεύγει από το δικό της στυλ ποδοσφαίρου, δεν φεύγουμε από την γραμμή μας, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε και αυτό διδασκόμαστε. Σίγουρα, θέλουμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία, νιώθουμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας, έρχονται καλύτερες μέρες και με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλάζει η ψυχολογία και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Φυσιολογικό είναι όταν πετυχαίνεις μια διάκριση και με τόσο ωραίο ποδόσφαιρο, αυτομάτως έχεις απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάθε άνθρωπος που έχει τον δικό του ρόλο μέσα στην ομάδα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του, σου βάζει πίεση για να προσπαθήσεις παραπάνω και να βελτιωθείς. Είναι λίγο ψυχολογικό γιατί βλέπεις ότι παίζεις πολύ όμορφα, χάνεις τους βαθμούς στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχει παιχνίδι που χάσαμε με κάτω τα χέρια, ήμασταν ανταγωνιστικοί και με την επιμονή μας θα αλλάξουν τα πράγματα».

Για την απουσία του κόσμου: «Eίμαστε περήφανοι που είμαστε στον ΟΦΗ και για όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει, θέλουμε να κοιτάζουμε μπροστά, ο κόσμος αδημονεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα και να γυρίσει στην εξέδρα. Είναι κάτι που δεν το έχουμε συνηθίσει ακόμα και αρκετά ξένο για εμάς που έχουμε ένα γήπεδο όπου ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη και ώθηση. Ο κόσμος μας έχει λείψει πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ