Ο Σιμόες επέστρεψε… φορτσάτος, λύνοντας τα χέρια του Καρέρα

Ο Σιμόες επέστρεψε… φορτσάτος, λύνοντας τα χέρια του Καρέρα

Μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας, ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε στη δράση και ο Μάσιμο Καρέρα έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Με εμφατικό τρόπο, η ΑΕΚ επέστρεψε στη δράση, παίρνοντας το τρίποντο στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ήταν περίεργη η προηγούμενη περίοδος για την Ένωση και το ματς έκρυβε παγίδες. Οι «κιτρινόμαυροι» βίωσαν δύσκολες καταστάσεις με τα συνεχόμενα κρούσματα κορωνοϊού, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει να διαχειριστεί τόσο τις απουσίες, όσο και το επικείμενο κρίσιμο ματς με την Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ έφυγε από τη Ριζούπολη με τους τρεις πόντους στις αποσκευές της και ο Μάσιμο Καρέρα… χαμογελά για τον Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος χαφ δηλώνει ξανά παρών, βάζοντας με το… καλημέρα το λιθαράκι του σε ένα δύσκολο ματς για την ΑΕΚ. Ο 30χρονος μέσος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα και είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Δικεφάλου.

Επέστρεψε ο Σιμόες, δίνοντας ξανά λύσεις

Ο Αντρέ Σιμόες είναι ένας από τους πολλούς… άτυχους της εφετινής ΑΕΚ. Στις 13 Οκτωβρίου, ο Πορτογάλος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα και μετά από απεικονιστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο Σιμόες έμεινε στα πιτς για κάτι παραπάνω από έναν μήνα. Οι επιλογές στον άξονα ήταν μετρημένες, με τους Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς να τραβάνε το… κουπί, με συνεχόμενα απαιτητικά ματς στα πόδια τους.

Κόντρα στην ΑΕΛ, ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, δείχνοντας το πόσο έλειψε από το παιχνίδι της Ένωσης. Ο Πορτογάλος ήταν αρχοντικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πετυχαίνοντας και ένα πανέμορφο τέρμα στο 78ο λεπτό.

Η… ρουκέτα του Σιμόες ήταν άπιαστη, με τη μπάλα να καταλήγει στις αράχνες των «βυσσινί» διχτυών. Ήταν άπλα ακόμη μια επιβεβαίωση ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 30χρονος παίκτης, που βρίσκεται στη χώρα μας από το καλοκαίρι του 2015, «κουμπώνει» άριστα στον άξονα με τους υπόλοιπους χαφ της ομάδας, με τον Καρέρα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

ΑΕΚ – ΑΕΛ: Τα highlights από την 4άρα της Ενωσης (vids) | to10.gr

9ο γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα

Ο Αντρέ Σιμόες παίρνει άριστα στα αμυντικά του καθήκοντα, με τον Πορτογάλο χαφ να έχει το ρόλο του κόφτη στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς, δεν είναι δουλειά του Σιμόες να πετυχαίνει γκολ. Ωστόσο, έχει αποδείξει πολλάκις ότι τα πάει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα. Κόντρα στην ΑΕΛ, ο 30χρονος χαφ σημείωσε το 9ο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα και μάλιστα με φοβερό τρόπο. Ένα ακόμη… έργο τέχνης από τον μέσο της Ένωσης, που δείχνει να είναι η σπεσιαλτέ του οι εκτός περιοχής εκτελέσεις.

Βεβαίως, κανείς δεν ξεχνάει και τη… βολίδα του Σιμόες κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος χαφ είχε σκοράρει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους «Λύκους», ανοίγοντας τον δρόμο στην ΑΕΚ για την είσοδο στους ομίλους του φετινού Europa League.
Ο Σιμόες ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ και στο ματς με την Κλαμπ Μπριζ τη σεζόν 2017-2018. Η Ένωση φιλοξένησε τους Βέλγους για τα playoffs του Europa League, κάνοντας πάρτι και με τον Πορτογάλο χαφ να σημειώνει τα 2 από τα 3 «κιτρινόμαυρα» γκολ.

Αθόρυβα, ο Αντρέ Σιμόες κάνει αρκετή δουλειά στον άξονα της ΑΕΚ και είναι από τα σημαντικότερα γρανάζια του Δικεφάλου. Ο 30χρονος βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του, με τον Μάσιμο Καρέρα να… χαμογελά με την επιστροφή του στη δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ