Ολυμπιακός : Γιατί ο Ανδρούτσος μετά το ντέρμπι πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός : Γιατί ο Ανδρούτσος μετά το ντέρμπι πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Τι συνέβη και ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έτρεξε στο φινάλε προς τα αντίπαλα αποδυτήρια.

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού έφτασε στο φινάλε του ματς ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο νεαρός μέσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που ξαναφόρεσε το Σάββατο την Ερυθρόλευκη σε ματς πρωταθλήματος έπειτα ενάμιση χρόνο. Από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα (0-3) στις 5 Μαϊου του ΄19, είχε να γράψει το όνομα του σε φύλλο αγώνα των νταμπλούχων. Του συνέβη ξαφνικά και μάλιστα σε ντέρμπι αιωνίων. Σε μια αναμέτρηση που συνειρμικά στο παρελθόν είχε κλείσει τον πρώτο κύκλο του στο μεγάλο λιμάνι.

Γιατί στις 28 Οκτώρβη του 2017 ο Τάκης Λεμονής τον είχε επιλέξει στην εντεκάδα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0. Μιας αναμέτρησης που οι Ερυθρόλευκοι ήταν αποκαρδιωτικοί σε τέτοιο βαθμό που ο Ανδρούτσος πήρε σοβαρό χρόνο συμμετοχής ξανά στα τέλη Απρίλη. Όταν απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (με υπηρεσιακό προπονητή πλέον τον Χρήστο Κόντη, και τον Πέδρο Μαρτίνς να σημειώνει από την κερκίδα). Ο Ανδρούτσος έμεινε και την επόμενη σεζόν, αλλά πλέον δίχως να έχει επαφή με τις πρώτες επιλογές του προπονητή. Στο πρωτάθλημα εντεκάδα είδε ξανά στις 4 Μαρτίου του ΄19 (Απόλλωνας-Ολυμπιακός 0-2) και στα δύο ματς στο φινάλε με τη Λαμία και την ΑΕΛ. Και βέβαια μετά παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου και επέστρεψε φέτος.

Τέλος πάντων ο Ανδρούτσος είναι ξανά εδώ. Μέχρι το ντέρμπι δεν είχε συμμετοχές, αλλά οι πάρα πολλές απουσίες του έδωσαν μια ευκαιρία. Στο φινάλε μάλιστα αν είχε κάνει μια καλύτερη επιλογή στη «φάση» που του προέκυψε για το 2-0 ίσως σήμερα να απολάμβανε και τα προνόμια της δημοσιότητας που εννοείται έπειτα από τέτοιες βραδιές. Όταν όμως δεν έχεις αγωνιστικό ρυθμό, δεν είναι εύκολο να παίρνεις τις καλύτερες επιλογές στο χορτάρι.

Από αλλού το ξεκινήσαμε όμως. Από το γεγονός ότι στο φινάλε ο νεαρός άσσος έτρεξε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο 23άχρονος ήταν πολύ κοντά στη φάση του τραυματισμού του Σαβιέ. Ουσιαστικά οι δύο τους διεκδίκησαν τη μπάλα και δευτερόλεπτα μετά ο άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε προσπαθώντας να ισορροπήσει στο χορτάρι. Ήταν σοκαριστικό το περιστατικό για όσους το είδαν από κοντά. Και κατανοητό σε όλους όταν πλέον αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια. Ο Ανδρούτσος τον είδε. Πως έπεσε στο χορτάρι. Πως έμεινε εκεί υποφέροντας. Πως από τον πόνο αλλά και την αγωνία για να μην έχει συμβεί κάτι κακό γέμισαν τα μάτια του με δάκρυα.

Ανησύχησε πολύ λοιπόν για τον συνάδελφο του. Και έσπευσε για να μάθει νέα αλλά και για να του ευχηθεί «περαστικά». Ευτυχώς ο Σαβιέ απέφυγε τα χειρότερα (για τα οποία φοβήθηκαν όλοι όσοι ήταν στο Καραϊσκάκη). Θα χάσει τρεις-τέσσερις εβδομάδες. Αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ