Παναθηναϊκός : Η Νέα Σμύρνη και οι άλλες επιλογές

Παναθηναϊκός : Η Νέα Σμύρνη και οι άλλες επιλογές

Τρία είναι τα γήπεδα στην Αττική που μπορούν να φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και είναι πιθανόν να μην έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Αυτή σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αναζητούν άλλο γήπεδο στο νομό Αττικής, ώστε να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο.

Τρεις είναι οι επιλογές τους, αφού δεν πληρούν όλες οι εγκαταστάσεις τις προδιαγραφές της Superleague. Για παράδειγμα, το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν έχει την υποδομή για να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση.

Το επικρατέστερο γήπεδο για να φιλοξενήσει το ματς είναι της Νέας Σμύρνης. Η έδρα του Πανιωνίου έχει από τη προηγούμενη σεζόν τις προϋποθέσεις για μία διεξαχθεί μία αναμέτρηση της Superleague.

Το «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολη το οποίο χρησιμοποίησε πέρυσι ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Ξάνθη, έχει τη δυσκολία ότι τη Δευτέρα θα ακολουθήσει το ματς του Απόλλωνα με τον ΝΠΣ Βόλο. Δεν είναι εύκολο για το γήπεδο να έχει δύο αγώνες εντός 24 ωρών.

Η άλλη εναλλακτική είναι το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Εκεί δεν θα παίξει ο Ατρόμητος αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ