Μπόλονι στους παίκτες: «Εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, δεν πέρασα τα 60 για να ξεφτιλίζομαι»

Μπόλονι στους παίκτες: «Εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, δεν πέρασα τα 60 για να ξεφτιλίζομαι»

Άγριο χέρι του Μπόλονι στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη. «Εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, δεν είναι δική σας δουλειά. Δε θα ανεχτώ άλλες τέτοιες συμπεριφορές. Ο επόμενος θα έχει κυρώσεις».

Αποφασισμένος ακόμα και να τελειώσει ποδοσφαιριστές αν συνεχιστούν τα κρούσματα απειθαρχίας είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες to10.gr, ο Ρουμάνος προπονητής δε θα διστάσει να πάρει… σκούπα αν δεν διορθωθεί η κατάσταση με τις αντιδράσεις στις αλλαγές παικτών, κάτι που κατέστησε σαφές στη σημερινή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί.

Μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους παίκτες για τις αλλαγές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους ξεκαθάρισε πως εκείνος είναι αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει και πως δεν είναι διατεθειμένος να ξεφτιλίζεται.

Επιβεβαιώνοντας απόλυτα to10.gr, ο Μπόλονι τόνισε πως την επόμενη φορά θα υπάρχουν κυρώσεις σε όποιον αντιδράσει, ξεκαθαρίζοντας ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό.

«Εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, δεν πέρασα τα 60 για να ξεφτιλίζομαι. Δεν είναι αντιδράσεις αυτές. Δε θα ανεχτώ καμία άλλη τέτοια συμπεριφορά. Όποιος αντιδράσει πάλι θα υπάρξουν κυρώσεις για εκείνον. Το αφεντικό στην ομάδα είμαι εγώ. Είμαστε εδώ για να πάμε τον Παναθηναϊκό μπροστά, ακόμα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα γίνουν και λάθη. Αλλά ο καθένας κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Και το ποιος θα παίζει το αποφασίζω μόνο εγώ».

Ο Μπόλονι στην ομιλία του ήταν σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με το πρόσωπο που έβγαλε στο ημίχρονο του αγώνα στο Καραϊσκάκη, ωστόσο κατέστησε σαφές πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που ανέχεται συγκεκριμένες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές.

Και επιβεβαίωσε πως το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι αρκετά βαρύ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει διοικητική παρέμβαση εντός των επόμενων ημερών, κάτι που είχε φανεί και από τη διαρροή της ΠΑΕ την επομένη του ντέρμπι, που ανέφερε πως η διοίκηση έχει γνώση των όσων έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ