Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Χνιντ τον Γενάρη

Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Χνιντ τον Γενάρη

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ άναψε... φωτιές στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ έριξε… βόμβες αναφορικά με το μέλλον του Τυνήσιου αμυντικού στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως ο 23χρονος στόπερ είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Μόεζ Τσέμπι άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης του πελάτη του από την ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να παίρνει θέση για τα όσα ακούστηκαν.

Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σε κάποια ομάδα είτε υπό τη μορφή πώλησης, είτε ως δανεικός και ούτε εξετάζεται κάποια τέτοια περίπτωση.

Η φωτιά που πήγε να ανάψει στην ΑΕΚ… σβήστηκε άμεσα, με τον μάνατζερ του Χνιντ να φοβάται πως ο πελάτης του θα χάσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Μέχρι στιγμής, ο 23χρονος στόπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ