Παναθηναϊκός : Οι Γάλλοι στέλνουν Πιέρ Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Οι Γάλλοι στέλνουν Πιέρ Ντρεοσί

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10.gr» από τη Γαλλία, ο Πιέρ Ντρεοσί, που συνεργάστηκε με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν, είναι ο υποψήφιος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Δυνατά για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό παίζει ο Πιέρ Ντρεοσί, σύμφωνα με πληροφορίες του «10.gr» από τη Γαλλία.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ώρες, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για να βρει τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Λάζλο Μπόλονι, έπειτα από επιθυμία του ίδιου του προπονητή του τριφυλλιού για έναν τεχνικό διευθυντή. Και για… βοήθεια εντός των αποδυτηρίων.

Μάλιστα, ο υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και να είχε συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες του «10.gr» από τη Γαλλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Πιέρ Ντρεοσί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά ο Μπόλονι (δεξιά του Ρουμάνου στην φωτογραφία), με τον οποίο συνεργάστηκαν πριν από χρόνια στη Ρεν.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό όσον αφορά το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή, πλην όμως οι πράσινοι δεν έχουν διαψεύσει πως βρίσκεται στη χώρα μας ο… εκλεκτός του Μπόλονι και της διοίκησης της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ