Ολυμπιακός : Σε ανοιχτή γραμμή με Ρέις

Ολυμπιακός : Σε ανοιχτή γραμμή με Ρέις

Ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία με τον 25χρονο αριστερό μπακ και δείχνει αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τον Μπιόρκαν να είναι το ένα όνομα που έχει ακουστεί και τον Ματέους Ρέις να παραμένει στο «κάδρο».

Ο 25χρονος μπακ της Ρίο Άβε που απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε είναι ο παίκτης που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας και οι δυο πλευρές παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, είναι σε επικοινωνία με τον Ρέις και δείχνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέις μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και δεν προτίθεται να ανανεώσει με την ομάδα του και το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει τον ερχόμενο Γενάρη, έναντι ενός συμβολικού ποσό ή θα τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Να τονίσουμε εδώ πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες με τη Σπόρτινγκ να είναι αυτή που κινείται δεδομένα για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ