Η… απολογία των παικτών : «Να ηρεμήσουμε και να προχωρήσουμε»

Η… απολογία των παικτών : «Να ηρεμήσουμε και να προχωρήσουμε»

Άτυπο group therapy στο Κορωπί μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Τι ειπώθηκε, γιατί απολογήθηκαν και τι ειπώθηκε για τη συνέχεια.

Να πέσει η ένταση, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προχωρήσουν όλοι μαζί ενωμένοι για τη συνέχεια και για να βρει η ομάδα και πάλι τον δρόμο της επιχειρούν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Το Καραϊσκάκη άφησε αρκετές… πληγές, αλλά τόσο ο Μπόλονι, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έχουν αντιληφθεί πως αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στη προπόνηση της Δευτέρας πως μέχρι ενός σημείου καταλαβαίνει τις αντιδράσεις, πως ακόμα μαθαίνει η μία πλευρά την άλλη και πως οφείλουν να προχωρήσουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Την ίδια λέξη, τη λέξη οικογένεια, χρησιμοποίησε και ο νέος διευθυντής του συλλόγου, ο Πιέρ Ντρεοσί, στις πρώτες του κουβέντες.

Και οι παίκτες προχώρησαν σε ένα άτυπο… group therapy τις δύο τελευταίες ημέρες. Στην ομιλία του Μπόλονι τη Δευτέρα ακούστηκαν κάποιες φωνές παικτών που έκαναν λόγο για δικά τους λάθη και για συμπεριφορές. Δεν ήταν ένας και δύο, αλλά περισσότεροι. Και παλαιότεροι στην ομάδα και νεότεροι, που ήρθαν δηλαδή το περασμένο καλοκαίρι.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως η άσχημη πορεία της ομάδας έχει φέρει επιπλέον εκνευρισμό, αλλά συμφώνησαν ότι για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να τα αφήσουν όλα πίσω και να προχωρήσουν χωρίς γκρίνιες, με ηρεμία για να προχωρήσουν μπροστά και να βάλουν τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών.

«Πρέπει να ηρεμήσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι. Όπως όταν ξεκινήσαμε», ήταν το… σύνθημα που δόθηκε εν όψει της συνέχειας. Μάλιστα ο Μπόλονι ενημερώθηκε για την κίνηση των ποδοσφαιριστών του να συζητήσουν μεταξύ τους και ικανοποιήθηκε από την κίνηση αυτή.

Με την παρουσία, δε, του Ντρεοσί αναμένεται να υπάρξουν επιπλέον συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται και ο Γιάννης Αλαφούζος, που βρέθηκε χθες στο Κορωπί, να επαναλάβει την επίσκεψη, αυτή τη φορά για να μιλήσει και εκείνος στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ