Ρόουζ : «Θέλουμε να μείνουμε στη κορυφή»

Ρόουζ : «Θέλουμε να μείνουμε στη κορυφή»

Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θέλει τη νίκη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA o Λίντσεϊ Ρόουζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Ο προπονητής έχει ετοιμάσει το πλάνο και θα το εφαρμόσουμε».

Για την καλή ανασταλτική λειτουργία: «Η πίεση ξεκινάει από τον επιθετικό μας. Ολες οι γραμμές είναι κοντά. Ολοι μαζί αμυνόμαστε, για αυτό οι αντίπαλοι κάνουν λίγες φάσεις».

Για τις επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα: «Έχουμε τέσσερις καλούς τερματοφύλακες. είναι δύσκολο για τον προπονητή να επιλέξει».

Για τον Μπεναλουάν: «Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι αλλά δουλεύουμε και στις προπονήσεις. Το καλό είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολά τα πράγματα για εμάς. Σίγουρα όμως η γλώσσα είναι σημαντικός παράγοντας».

Για τη συγκατοίκηση Άρη και Ολυμπιακού στην κορυφή: «Θα γίνει ένα ντέρμπι. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Ηταν μία τραγική είδηση για εμάς. Άγγιξε τις καρδιές μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ