Παναθηναϊκός : Ο διπλός ρόλος του Ντρεοσί (vid)

Παναθηναϊκός : Ο διπλός ρόλος του Ντρεοσί (vid)

Ο Πιερ Ντρεοσί θα βρίσκεται τόσο στα γραφεία, όσο και στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για τις υποχρεώσεις που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό.

Η ιδιότητα της θέσης που ανέλαβε ο Πιερ Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Βέβαια, ο Γάλλος παράγοντας ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ως προπονητής για ένα διάστημα, έχει γνώσεις πάνω στο άθλημα.

Ίσως και αυτό να είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Ντρεοσί στη Γαλλία. Συνδύασε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις με τις σωστές αποφάσεις και την εμπειρία στο διοικητικό επίπεδο. Αυτό προσδοκά ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Ντρεοσί: να βάλει περισσότερη ποδοσφαιρική λογική στη λειτουργία της ΠΑΕ.

Σε λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές στο κοινό μάτι, ο Γάλλος να μεταφέρει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει και να βελτιώσει τις λειτουργίες της διοίκησης. Κοινώς, όλες οι αποφάσεις των διοικητικών στελεχών να έχουν μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό υπόβαθρο.

Πάντως, ο Ντρεοσί δεν θα είναι ένας… αποστειρωμένος γενικός διευθυντής, ο οποίος θα περνάει την ώρα του στα γραφεία. Ο Γάλλος θα πηγαίνει και στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όπως στη σημερινή (26/11) προπόνηση, την οποία παρακολούθησε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ