Γιαννακόπουλος : «Ο πατέρας μου με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό»

Γιαννακόπουλος : «Ο πατέρας μου με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για την απόφαση του να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά και για το πέρασμα του από την Μπόλτον.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα φίλων του Ολυμπιακού στο Facebook «Θρύλε μου είσαι η ζωή» και αναφέρθηκε στην απόφαση του να μεταγραφεί στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως ο πατέρας του τον συμβούλεψε για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπήρξαν για αυτόν και από άλλες ομάδες, αλλά και για την μεταγραφή του στην Αγγλία και την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το εάν τον είχαν ζητήσει άλλες ομάδες: «Ο πατέρας μου είχε γνώση του χώρου γιατί ήταν κι αυτός αθλητής, οπότε με συμβούλευσε να πάω εννοείται στον Ολυμπιακό. Πράγματι είχα προτάσεις κι από άλλες ελληνικές ομάδες και ειδικότερα αυτή της ΑΕΚ ήταν καλή οικονομικά. Όμως η παρουσία του Μπάγεβιτς και η προοπτική για επιστροφή στις επιτυχίες και τη συσπείρωση του κόσμου, πήρα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι αυθεντικός, είναι μοναδικός και δεν έχει… κορδέλες στον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσει όταν παίζεις, όταν είσαι στο δρόμο, όταν σε προσεγγίσει αυτό που αισθάνεται. Είναι μια έξτρα δύναμη. Και νεκρός να είσαι, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα σου δώσει ώθηση».

Για το γκολ με Πόρτο: «Αυτό είναι μεγάλο παράσημο για μένα, για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να σκοράρω δηλαδή στο ντεμπούτο μου στο Champions League και να είναι στα 20 καλύτερα γκολ της διοργάνωσης από τότε μέχρι και τώρα».

Για τις διαφορές με Αγγλία και Ελλάδα: «Σαφώς πιο ποιοτικό είναι το πρωτάθλημα της Premier League και το καλύτερο στον κόσμο. Και με τις ομάδες που έχει το πιο δύσκολο στον πλανήτη και τότε και τώρα».

Για το εάν πριν πάει στη Μπόλτον είχε δεχθεί πρόταση παραμονής από τον Ολυμπιακό: «Πρόταση υπήρξε. Είχα μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου: να δοκιμάσω την τύχη μου στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Βέβαια, πριν φύγω, είχα γράψει χαρτάκι που έλεγε «πάω κι έρχομαι». Έγινε μια προσέγγιση από τον Λεμονή αν θα με ενδιέφερε να επιστρέψω. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά δεν προχώρησε κάτι. Έριξα πολλές φορές γέφυρα με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως έμεινα με το παράπονο διότι δεν έκλεισα την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπάω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ