ΟΦΗ : Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ : Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (29/11) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο θα έχει κάποιες απουσίες κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (29/11, 17:00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 10η αγωνιστική της Super League και οι παίκτες του κρητικού συλλόγου συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου προπονήθηκαν την Παρασκευή (27/11) με τον Νίκο Μαρινάκη και τον Ναζαρένο Σολίς να κάνουν θεραπεία και τον Φελίπε Σόουζα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι Βαζ και Τσιλιανίδης συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Αντίλ Ναμπί παραμένει εκτός προπονήσεων.

Το πρόγραμμα της σημερινής (27/11) προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (28/11, 11:00). Μάλιστα μετά από την ολοκλήρωσή της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (29/11) κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ