«Το δίλημμα Ολυμπιακός ή Σπόρτινγκ για τον Ρέις και η Ρωσία»

«Το δίλημμα Ολυμπιακός ή Σπόρτινγκ για τον Ρέις και η Ρωσία»

Podcast Πορτογάλων δημοσιογράφων ανέλυσε την υπόθεση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε.

Σοβαρές πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη διεκδίκηση του Ματέους Ρέις, όπως υποστηρίζουν Πορτογάλοι δημοσιογράφοι. Οι Νούνο Ντίας και Πέδρο Μπραζ στο podcast τους ανέλυσαν την υπόθεση του αριστερού μπακ της Ρίο Άβε.

Τα λεγόμενα τους επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της «O Jogo» για την πρόταση ενός εκατομμυρίου από τον Ολυμπιακό για τον Ρέις και ισχυρίστηκαν ότι η Σπόρτινγκ προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Το αβαντάζ της Σπόρτινγκ στη διαπραγμάτευση είναι η καλή σχέση που διατηρεί με τη Ρίο Άβε, η οποία θα μπορούσε να τελεσφορήσει το deal. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι ο Ρέις έχει την ίδια άποψη.

Ο Ρέις δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και πλέον έχει τον τελευταίο λόγο, αφού από την Πρωτοχρονιά μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστεί με τη Ρίο Άβε για τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους, ο Ρέις δελεάζεται από την παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, αν και φέτος η Σπόρτινγκ κάνει πρωταθλητισμό στην Πορτογαλία και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς διαφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέις πίεσε τη Ρίο Άβε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό τον προηγούμενο Αύγουστο, όταν αρνήθηκε να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League. Επίσης, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει δεχτεί κρούση από τη Ρωσία πριν λίγες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ