ΑΕΚ : Χωρίς Λόπες πριν από τον Αστέρα

ΑΕΚ : Χωρίς Λόπες πριν από τον Αστέρα

Χωρίς τον Έλντερ Λόπες που ακολούθησε θεραπεία πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί η ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Ζόρια στο Europa League και θα πάει στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν είχε στη διάθεση του τον Έλντερ Λόπες που συνέχισε την θεραπεία, αλλά ούτε και τον Πέταρ Καρακλάιτς. Η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ιταλού για τον αυριανό αγώνα. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας πέρασαν από τα πλέον καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Έλντερ Λόπες που έκανε θεραπεία και του Πέταρ Καρακλάιτς.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο, όπου θα γευματίσει και έπειτα από τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη της Αρκαδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ