Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και που να μεγαλώσει η διαφορά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σεμινάριο προπονητικής στη σκιά του Ντιέγκο

Υπό τη σκιά της απώλειας του Ντιέγκο Μαραντόνα πραγματοποιήθηκε το 9ο σεμινάριο των Σχολών Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Σεμινάριο προπονητικής στη σκιά του Ντιέγκο | to10.gr

Υπό τη σκιά της απώλειας του Ντιέγκο Μαραντόνα πραγματοποιήθηκε το 9ο σεμινάριο των Σχολών Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Πίπε ντ’ Όρο και ανέλυσε τι σημαίνει ο Ντιεγκίτο για ολόκληρη την Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη συμμετοχή από τις Σχολές του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το 9ο διαδικτυακό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Σχολών με θέμα τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.
Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημιών Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τον συνεργάτη του Τάσο Πάντο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης (προπονητής της Κ17) και ο Αριέλ Ιμπαγάσα (προπονητής της Κ15) επεκτάθηκαν σε κομμάτια της τακτικής με πολλά παραδείγματα μέσω βίντεο αλλά και του σύγχρονου τρόπου προπόνησης. Εστίασαν στο που θα πρέπει οι συνεργάτες μας να ρίχνουν το βάρος και τι θα πρέπει να προσέχουν στην καθημερινή τους επαφή με τα παιδιά.
Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Caño να μοιράζεται τις σκέψεις του για τον συμπατριώτη του, απαντώντας στη συνέχεια και σε ερωτήσεις που δέχθηκε αναφορικά με το τι σήμαινε για τον ίδιο αλλά και για το τι συμβολίζει για κάθε Αργεντινό ο Μαραντόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από