Καρέρα : «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε»

Καρέρα : «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε πίσω του την άσχημη βραδιά κόντρα στη Ζόρια και έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα και ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη NOVA ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από τη Ζόρια, στη συζήτηση που είχε με τον Ίλια Ίβιτς αλλά και στην επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Βλέποντας το προηγούμενο ματς με πιο καθαρό μυαλό τι σκέφτεται: «Ήταν πάλι η αποβολή αυτό που σκέφτηκα, ήμασταν άτυχοι. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα όπως στο πρώτο ματς, ήταν μια ποιοτική ομάδα που μπορούσε να μας δυσκολέψει και το ξέραμε. Η μεγάλη ατυχία ήταν η αποβολή, σκεφτόμουν να κάνω μερικές αλλαγές μετά το πρώτο μέρος αλλά ήρθε αυτή η αποβολή και έφερε τα πάνω κάτω».

Πως επηρεάζει αυτό το αποτέλεσμα τη συνέχεια; «Δεν μας επηρεάζει, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε μετά το ματς της Κυριακής».

Για την κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς: «Συζητήσαμε για ποδόσφαιρο όπως κάνουμε κάθε φορά μετά από κάθε ματς. Συζητώ με τον Ίβιτς μετά από κάθε παιχνίδι δεν ήταν κάτι».

Πως περιμένει το ματς στην Τρίπολη; «Θα είναι μια μάχη. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή σε φυσικό επίπεδο. Είναι και ένα γήπεδο που δυσκολεύει. Μπροστά μας είναι ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω μια… μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Αν η επιστροφή Μάνταλου σημαίνει και επιστροφή στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3: «Ναι όταν έχουμε τον Μάνταλο έχουμε αυτές τις επιλογές μπορεί να παίξει και σαν χαφ και σαν πιο επιθετικό χαφ και έτσι μας δίνει διάφορες επιλογές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ