Τάτσης : «Η συνέχεια είναι μπροστά μας»

Τάτσης : «Η συνέχεια είναι μπροστά μας»

Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε μετά από την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο λέγοντας ότι η ομάδα του έχει δουλέψει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στο «Αλκαζάρ» κόντρα στον Ατρόμητο για τη 10η αγωνιστική της Super League και ο Γιάννης Τάτσης μίλησε για το παιχνίδι.
Ο προπονητής των «βυσσινί» επεσήμανε πως η ομάδα του έχει δουλέψει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν καλό παιχνίδι, είχε ένταση, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Προσέξαμε και το αμυντικό κομμάτι και προσπαθήσαμε ότι μπορούσαμε επιθετικά, κάναμε και εμείς και ο Ατρόμητος κάποιες ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν, είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και η συνέχεια είναι μπροστά μας.
Έκανα τρεις προπονήσεις και δουλέψαμε σε λίγα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο άμυνας και στην επίθεση έχουμε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις σε αυτό το σχηματισμό».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: «Είναι πάντα δύσκολη σε όποια μοίρα και αν είναι μια ομάδα. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσαν τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε δυνατά και το επιθετικό pressing».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ