Μπουχαλάκης : Δεύτερη φορά στην καριέρα του που σκοράρει δύο γκολ (vids)

Μπουχαλάκης : Δεύτερη φορά στην καριέρα του που σκοράρει δύο γκολ (vids)

Πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού η προηγούμενη που είχε σκοράρει δύο γκολ ήταν στις 12/8/2017 στο 4-3 της Νότιγχαμ απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο παιχνίδι με τον Αρη, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν το τρίποντο της νίκης με 2-1 και τον διεθνή μέσο να έχει σκοράρει και τα δύο τέρματα των Πειραιωτών.

Στο 29’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη, μετά την εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη και στο 47’ με φοβερό σουτ, πάλι μετά από πάσα του Φορτούνη, νίκησε για δεύτερη φορά τον νεαρό κίπερ του Αρη, διπλασιάζοντας τα γκολ των Πειραιωτών.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που σκοράρει δύο γκολ ο Ανδρεάς Μπουχαλάκης. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2017-2018, όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής άσος είχε βάλει δύο τέρματα στη νίκη της Νότιγχαμ επί της Μπρέντφορντ με 4-3 για την 2η αγωνιστική της Championship.

Το παιχνίδι είχε πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου του 2017 και ο Μπουχαλάκης είχε σκοράρει στο 41’ και στο 47’. Με το πρώτο γκολ η Νότιγχαμ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και με το δεύτερο είχε κάνει το 3-1. Μάλιστα, το «47» είναι κοινός παρονομαστής, αφού στο ίδιο λεπτό σκοράρει και απόψε.

Δείτε τα δύο γκολ που έχει σκοράρει στο Κ. Βικελίδης:

Και τα γκολ με την Νότιγχαμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ