Ατρόμητος : Στην πρώτη ομάδα δύο πιτσιρικάδες

Ατρόμητος : Στην πρώτη ομάδα δύο πιτσιρικάδες

«Προαγωγή» από τη δεύτερη ομάδα του Ατρόμητου πήραν τόσο ο Γιώργος Νταβιώτης, όσο και ο Άντι Ίμερι και έτσι από εδώ και πέρα θα βρίσκονται στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος είναι από τις ομάδες που στηρίζονται στους ποδοσφαιριστές που βγάζουν από τις ακαδημίες τους.

Γι’ αυτό το λόγο και ο σύλλογος του Περιστερίου έδωσε την ευκαιρία στους Γιώργο Νταβιώτη και Άντι Ίμερι να πάρουν «προαγωγή» στην πρώτη ομάδα και πλέον να προπονούνται με τα υπόλοιπα μέλη της.

Μάλιστα, ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να τους προωθήσει, αφού τους είχε παρακολουθήσει και είχε μείνει ικανοποιημένος απ’ όλα όσα είδε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«O Ατρόμητος συνδυάζει πρωταθλητισμό και αξιοποίηση των δικών του παιδιών, κάτι που δεν είναι σύνηθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστή στη φιλοσοφία της η ομάδα του Περιστερίου δημιουργεί πάντοτε χώρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες, προωθώντας τους στην πρώτη ομάδα, όπου έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Σήμερα, ανέβηκαν από την Κ-20 στην πρώτη ομάδα οι Γιώργος Νταβιώτης (winger, γεννημένος το 1998) και Αντι Ιμερι (αμυντικός μέσος, 1999). Δύο ταλέντα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο οικείο πρωτάθλημα της Super League και έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα Νέων. Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι εισηγήθηκε την προώθηση τους, αφού είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη, παρακολουθώντας τους εκ του σύνεγγυς σε ματς της Κ-20.

Ο Νταβιώτης, Περιστεριώτης γέννημα θρέμμα, έχει αποκτηθεί από τον Άγιο Ιερόθεο το 2015 και ο Ιμέρι από τον Κρητικό Αστέρα Χανίων το 2016 που είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου. Στο επόμενο διάστημα θα βαδίσουν στα χνάρια τους και άλλοι παίκτες της ομάδας του Μουράτ Σεροπιάν και στο τέλος της σεζόν θα αποφασιστεί ποιοι θα ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία και ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ