ΑΕΚ : Ψάχνει ηρεμία σε επικίνδυνη έξοδο

ΑΕΚ : Ψάχνει ηρεμία σε επικίνδυνη έξοδο

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα - σοκ από τη Ζόρια και να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Δύσκολες οι προηγούμενες μέρες για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μπήκε σε περίοδο γκρίνιας και εσωστρέφειας έπειτα από την ήττα με 0-3 από τη Ζόρια, με τον Ιταλό προπονητή να είναι εκείνος που βρέθηκε στο στόχαστρο περισσότερο από τον καθένα.

Ο Καρέρα δέχτηκε σκληρή κριτική για τις επιλογές του και το σύστημα και φαίνεται πως πλέον θα το αλλάξει. Θα επαναφέρει σήμερα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα το 4-2-3-1 σε ένα ματς που η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για πολλούς λόγους. Ψυχολογικούς και βαθμολογικούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Τσιντώτας, με τους Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και Ινσούα αριστερά στα άκρα της άμυνας και δίδυμο στόπερ τους Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου. Οι Σάκχοφ και Κρίστισιτς θα είναι στο κέντρο, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τους Λιβάγια και Τάνκοβιτς στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Λιβάι Γκαρσία, ο τραυματίας Έλντερ Λόπες και ο Πέταρ Καρακλάγιτς που επέστρεψε από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή τη ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βασιλαντωνόπουλος, Παουλίνιο, Ινσούα, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Τάνκοβιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα, Μαχαίρας και Αλμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ