Άρης : Να βγάλει αντιδραση

Άρης : Να βγάλει αντιδραση

Η διαχείριση της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και γνώρισε τη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Απο έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έκανε λιγότερα λάθη.

Ο Άρης πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας του στα γκολ του Ολυμπιακού. Ειδικά το δεύτερο σημειώθηκε σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως είχε την ποιότητα να τιμωρήσει τα λάθη του Άρη. Η επιλογή των Σάσα, Τζέγκο και Ματίγια στο βασικό σχήμα μπορεί να είχε λογική ανασταλτικά, όμως στέρησε από τον Άρη πράγματα στον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης.

Κάτι που φάνηκε μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Μπερτόλιο, με τον Άρη να ανεβάζει στροφές και να πιέζει τον αντίπαλο του. Σ’ αυτό συνετέλεσε και η είσοδος του Σίλβα στη θέση του μετρίου-χθες- Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης μείωσε το σκορ και προσπάθησε να φτάσει και στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε όμως. Πρώτον γιατί ξύπνησε αργά και δεύτερον γιατί απέναντι του είχε μια ομάδα που ήταν πολύ σοβαρή αμυντικά, έχοντας δεχθεί μέχρι χθες μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό για τον Άρη είναι πλέον η σωστή διαχείριση της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους της με καλή πορεία εφτά αγωνιστικών και καμιά δεν τους έχασε από μια ήττα. Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια.

Η ομάδα πρέπει να βγάλει αντιδραση ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Να αφήσει πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επικεντρώνοντας μόνο στο πώς δεν θα επαναλάβει τα λάθη της. Με νίκη, άλλωστε, επί της ΑΕΛ θα επιστρέψει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα πάει με καλύτερη ψυχολογία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ