«Μάχη» ΑΕΚ και ΑΪΚ για Αλμπορνόζ

«Μάχη» ΑΕΚ και ΑΪΚ για Αλμπορνόζ

Ο Μίικο Αλμπορνόζ φαίνεται πως απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, όμως η Ένωση δεν «παίζει» μόνη της, αφού και η ΑΪΚ Στοκχόλμης ενδιαφέρεται για τον παίκτη

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αριστερού μπακ τον ερχόμενο Γενάρη, ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει και δεξιό οπισθοφύλακα, με τον Ίλια Ίβιτς να «χτενίζει» την αγορά.

Ένας από τους παίκτες λοιπόν που παρακολουθεί ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής και που αρέσει στην Ένωση αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα είναι ο Μίικο Αλμπορνόζ, ο οποίος έχει αγωνιστεί χρόνια στην Bundesliga και το Ανόβερο. Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του, ενώ αναφέρεται μάλιστα και Μέσο της Χιλής, το οποίο τονίζει πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης, αλλά και της σουηδικής ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο 30χρονος διεθνής Χιλιανός μπακ, είναι άλλωστε κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου, ενώ στο ρεπορτάζ λέγεται επίσης πως η ΑΪΚ θα προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλμπορνόζ είναι 29 ετών και 14 φορές διεθνής με την Χιλή. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε ελεύθερος από το Αννόβερο, στο οποίο έπαιζε για έξι χρόνια και είχε σημειώσει ένα τέρμα και 13 ασίστ σε σύνολο 134 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ