Άρης : Δεν προπονήθηκαν Τζέγκο και Μπεναλουάν

Άρης : Δεν προπονήθηκαν Τζέγκο και Μπεναλουάν

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα και στη μέση, αντίστοιχα.

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Γιοχάν Μπεναλουάν δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
Οι δύο παίκτες έκαναν αποθεραπεία, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα και στη μέση, αντίστοιχα, ενώ η συμμετοχή τους στη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα ξεκαθαρίσει αύριο.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της –εξ αναβολής- αναμέτρησης της
Τετάρτης με την Α.Ε.Λ. (02/12, 17:15) στο Στάδιο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Για το πρώτο γκρουπ το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία και ενδυνάμωση των άνω άκρων, ενώ για το δεύτερο ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.
Οι Τζέιμς Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιόχαν Μπεναλουάν (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ