Μάντζιος : «Να μείνουμε ενωμένοι – Στόχος η νίκη σε κάθε ματς»

Μάντζιος : «Να μείνουμε ενωμένοι – Στόχος η νίκη σε κάθε ματς»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το ματς με την ΑΕΛ και τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα.

Αύριο (2/12) ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, με τον Άκη Μάντζιο να μιλάει για την κρίσιμη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στον Άρη μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η επιστροφή στις νίκες και η παραμονή στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το επίπεδο επιρροής στο εσωτερικό της ομάδας: «Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε τόσο σε νίκες όσο και σε ήττες, οπότε το αφήνουμε πίσω μας. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε άμεσα για το επόμενο παιχνίδι. (Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό) έγιναν αρκετά λάθη τακτικά και δεν είχαμε καλή αμυντική αντίδραση στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε τα λάθη που κάναμε και το αφήσαμε πίσω για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα».

Για το πώς θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του την όλη κατάσταση: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Σίγουρα θα υπάρχουν και ήττες και καλές και κακές μέρες. Το βασικό είναι να μένουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχει απογοήτευση. Υπάρχει στεναχώρια για τους βαθμούς. Στόχος μας το δάσος και όχι το δέντρο. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. Από μόνο του το να υπηρετείς τον Άρη είναι ένα κίνητρο και στόχος μας σε κάθε ματς είναι η νίκη».

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα υποστήριξε αρχικά ότι: «Έχουμε δύο αγωνιστικά προβλήματα (σ. σ. Τζέγκο, Μπεναλουάν) αλλά δεν μένουμε εκεί. Η ομάδα έχει παίκτες και όποιο παιδί κληθεί να παίξει θέλουμε να δώσει το μέγιστο».

Για το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα, σημείωσε: «Όπως όλα τα παιχνίδια, είναι δύσκολο. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα και ίσως αδικείται από την βαθμολογία. Έχει γίνει και μία αλλαγή προπονητή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αντίπαλο και να μπούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι και ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Η Λάρισα καίγεται για βαθμούς, είναι καλή ομάδα, θέλει προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά από εκεί και πέρα έχουμε τους δικούς μας στόχους και θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ