Ο Πάμπλο δεν παίζει φιλικά. Ούτε ο… Μπαράλες

Ο Πάμπλο δεν παίζει φιλικά. Ούτε ο… Μπαράλες

Την Κυριακή (29/12) ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε λόγο για... φιλικά. Ο Αστέρας Τρίπολης θα ανέβει στην Τούμπα για το ματς με τους «ασπρόμαυρους», έχοντας τιμωρημένο τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Χερόνιμο Μπαράλες. Κάτι πάει λάθος μάλλον...

«Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…» ήταν το σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία μετά την… εξυγιαντική νίκη στο ΔΑΚ κόντρα στη Λαμία.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ έφερε στο προσκήνιο θεωρίες συνομωσίας, κάνοντας το πανελλήνιο να δακρύσει από τα γέλια με τη δήλωσή του.

Ουσιαστικά, ο Γκαρσία προσπάθησε να πάει την κουβέντα… αλλού και να μην αγγίξει την διαιτησία, που για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια σε «ασπρόμαυρη» παράβαση.

Παίζουμε μόνο τελικούς και όχι φιλικά, λέει και ξαναλέει ο Γκαρσία. Κατανοητό. Αλλά, από ότι φαίνεται, σε φιλικές αναμετρήσεις δε λαμβάνει μέρος ούτε ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Την Κυριακή (6/12) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες έχουν την τύχη και την ευτυχία να διαθέτουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ της εφετινής διοργάνωσης. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει 6 γκολ και είναι στην κορυφή του πίνακα. Αλλά κοίτα να δεις την άτιμη την συγκυρία.

Ο 33χρονος φορ δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στους «ασπρόμαυρους», καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του.

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Μπαράλες συμπλήρωσε κάρτες και στο στρατόπεδο του Αστέρα αποφάσισαν να μην αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δύσκολοι καιροί. Να πηγαίνεις στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και να μην έχεις στη διάθεση σου τον καλύτερο σου παίκτη. Δεν το θέλει ούτε ο Θεός που λένε. Ή μάλλον, δεν το θέλει ούτε ο Πάμπλο. Γιατί είπαμε, ο Γκαρσία δεν παίζει φιλικά. Αλλά, ούτε και ο Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ