Μάντζιος : «Αντέχουμε στην πίεση»

Μάντζιος : «Αντέχουμε στην πίεση»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη πορεία του Άρη και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε, επίσης οτι η ομάδα του μπορεί να διαχειριστεί την πίεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την αναμέτρηση στο Περιστέρι: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ένα καλό σερί εκτός έδρας, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Το σημαντικό είναι ότι ψυχολογικά είμαστε καλά. Αφήσαμε πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και κοιτάμε μπροστά».

Για την πίεση της πρώτης θέσης: «Όταν είσαι στον Άρη, είσαι υποχρεωμένος κάθε εβδομάδα να παίζεις για τη νίκη. Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Την αντέχουμε. Η πρώτη θέση , είναι από μόνη της ένα κίνητρο. Θέλεις να μείνεις εκεί. Εγώ δεν θέλω να βάζω άγχος για τις πρώτες θέσεις. Προέχει η βελτίωσή μας».

Για το ότι σκόραραν οι Μάνος και Σίλβα: «Αυτο βοηθάει και την ομάδα και τους ίδιους. Ο Δημήτρης το είχε ανάγκη. Το ίδιο ισχύει και για τον Λόπεθ. Ευελπιστούμε οτι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βρίσκουν όλοι δίχτυα».

Για τον Ατρόμητο: «Ειναι δύσκολος αντίπαλος, μια σοβαρή ομάδα. Έχει εμπειρία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Μόνο σήμερα θα δουλέψουμε».

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι: «Θα πρέπει να έχουμε τη σοβαρότητα και την πειθαρχία των προηγούμενων αγώνων. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τα προβλήματα απουσιών: «Ο Μπεναλουάν είναι έτοιμος, αλλά όχι οι Τζέγκο και Σάκιτς. Δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο».

Για τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Άρης: «Σίγουρα είναι καλό, αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάμε. Εγώ θέλω η ομάδα να είναι αφοσιωμένη σε κάθε ματς και να παίρνει τους βαθμούς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ